Delen op facebook
Toggle Nav
Extra garantie op machines
14 dagen bedenktijd
Online discount prijzen
Sluiten
  • Menu
  • Setting

Reservemesje Rolmes Glad 45 Mm Prym art. nr. 610477 bij Naaimachinediscount-Erens.

Op voorraad!

10,70
€ 9,65
SKU/Artikel nummer
Reservemesje Rolmes Glad 45 Mm Prym art. nr. 610477

Bekijk meer producten zoals de Reservemesje Rolmes Glad 45 Mm Prym art. nr. 610477 in Rolmessen & Snijmessen (Klik hier!)

Heeft u een vraag over Reservemesje Rolmes Glad 45 Mm Prym art. nr. 610477? Bel dan naar 045 571 5687 of stuur een mail naar info@naaimachinediscount-erens.nl

Uitgebreid assortiment

Extra garantie

14 dagen bedenktijd

Eigen reparatieservice

30 jaar ervaring

Discount prijzen

Gratis verzending bij bestellingen boven € 75.

Past de verzending door de brievenbus? Dan krijgt u een gedeelte van de verzendkosten teruggestort. De verzendkosten bedragen in Nederland € 6,95

Officieel erkende dealer van anker, babylock, bernina, bernette, elna, husqvarna, juki, pfaff, singer, texi, tony en Lewenstein

Reservemesjes rolmes glad 45mm PRYM 610477

Reserverolmes glad voor ergonomisch rolmes 610474.

Deze standaard of roze reservemessen met een diameter van 45 mm zijn speciaal ontworpen voor de prym.ergonomics roterende snijder en vormen qua vorm en functie een perfect op elkaar afgestemd systeem. 

Hoewel de messen extreem scherp zijn, kunnen ze gemakkelijk worden vervangen, want vanaf het moment dat je ze uit de verpakking haalt tot je ze op de roterende snijder plaatst, zijn de messen veilig beschermd. 

Met een hoogwaardige plastic beschermhoes kunt u het mes veilig verwisselen zonder het mes rechtstreeks aan te raken. 

Wanneer de roterende snijder niet in gebruik is, zorgt de beschermkap ervoor dat de snijder veilig kan worden vergrendeld. 

De veilig verpakte messen moeten regelmatig worden vervangen, omdat botte messen leiden tot vermoeidheid, onnauwkeurig snijden en schade aan de snijmat. 

Het standaard reservemes heeft een lichtgroene mesbescherming.