Delen op facebook
Toggle Nav
Extra garantie op machines
14 dagen bedenktijd
Online discount prijzen
Sluiten
  • Menu
  • Setting

Uitbreiding CLICKBOX JUMBO BASISMODEL 7 Liter Prym art. nr. 612422 bij Naaimachinediscount-Erens.

Op voorraad!

13,80
€ 12,45
SKU/Artikel nummer
Uitbreiding CLICKBOX JUMBO BASISMODEL 7 Liter

Bekijk meer producten zoals de Uitbreiding CLICKBOX JUMBO BASISMODEL 7 Liter Prym art. nr. 612422 in Naaidozen Kunststof (Klik hier!)

Heeft u een vraag over Uitbreiding CLICKBOX JUMBO BASISMODEL 7 Liter Prym art. nr. 612422 ? Bel dan naar 045 571 5687 of stuur een mail naar info@naaimachinediscount-erens.nl

Uitgebreid assortiment

Extra garantie

14 dagen bedenktijd

Eigen reparatieservice

30 jaar ervaring

Discount prijzen

Gratis verzending bij bestellingen boven € 50.

Past de verzending door de brievenbus? Dan krijgt u een gedeelte van de verzendkosten teruggestort. De verzendkosten bedragen in Nederland € 6,95

Officieel erkende dealer van anker, babylock, bernina, bernette, elna, husqvarna, juki, pfaff, singer, texi, tony en Lewenstein

Uitbreiding CLICKBOX JUMBO BASISMODEL

Prym art. nr. 612422 

7 Liter 

Afmetingen : 40 x 26,5 x 8 cm

In de Click Box JUMBO passen gemakkelijk grote accessoires.

Stoffen, scharen, lijm of linialen: twee modules van stabiel, transparant plastic met elk een inhoud van 7 liter bieden voldoende ruimte voor alle naai-, knutsel- en hobbybenodigdheden.

Het pruimblauwe deksel is ook gemaakt van robuust kunststof en sluit de bovenste module goed af.

De Click Box is ook geschikt voor transport: een praktische, uitklapbare handgreep in het wit zorgt ervoor dat hij makkelijk mee te nemen is.

Dankzij het veilige klikslot is de clickbox eenvoudig aan te vullen met meerdere extra modules met een inhoud van 7 liter.

Natuurlijk kunnen de uitbreidingsmodules ook afzonderlijk worden gebruikt om naai-, handwerk- en hobbyaccessoires op te bergen.