Delen op facebook
Toggle Nav
Extra garantie op machines
14 dagen bedenktijd
Online discount prijzen
Sluiten
  • Menu
  • Setting

Gleener Stoffen Scheerapparaat en Pluisverwijderaar bij Naaimachinediscount-Erens.

Op voorraad!

21,95
€ 19,95
SKU/Artikel nummer
Gleener Stoffen Scheerapparaat en Pluisverwijderaar

Bekijk meer producten zoals de Gleener Stoffen Scheerapparaat en Pluisverwijderaar in Pluizen verwijderaars (Klik hier!)

Heeft u een vraag over Gleener Stoffen Scheerapparaat en Pluisverwijderaar ? Bel dan naar 045 571 5687 of stuur een mail naar info@naaimachinediscount-erens.nl

Uitgebreid assortiment

Extra garantie

14 dagen bedenktijd

Eigen reparatieservice

30 jaar ervaring

Discount prijzen

Gratis verzending bij bestellingen boven € 75.

Past de verzending door de brievenbus? Dan krijgt u een gedeelte van de verzendkosten teruggestort. De verzendkosten bedragen in Nederland € 6,95

Officieel erkende dealer van anker, babylock, bernina, bernette, elna, husqvarna, juki, pfaff, singer, texi, tony en Lewenstein

Gleener Stoffen Scheerapparaat en Pluisverwijderaar 

Eigenschappen :

  • Verwijder snel en voorzichtig stofpillen van kleding en bekleding met dit 2-in-1 scheerapparaat en pluisborstel. 
  • Gebruik de 3 verwisselbare randen voor veilig truien, jassen, banken en stoffen van alle soorten: kasjmier, wol, katoen, fleece, acryl, rayon, polyester en meer.
  • De Gleaner Ultimate Fuzz Remover is veilig voor vrijwel alle stoffen en gemakkelijk te gebruiken dankzij het gepatenteerde, ergonomische ontwerp.
  • De Gleaner is zachter en effectiever dan elektrische stofscheerapparaten en gebruikt 3 schurende randen om pillen voorzichtig van het oppervlak van de stof te exfoliëren. Het bevat geen messen, motoren of bewegende delen die kleding kunnen beschadigen.
  • Deze 2-in-1 trui pillenverwijderaar bevat ook een ingebouwde pluisborstel om huisdierharen en pluisjes gemakkelijk van kleding en bekleding te verwijderen.
  • Geen batterijen of elektriciteit nodig, zodat de Gleaner Ultimate Fuzz Remover overal kan worden gebruikt; het compacte formaat maakt het perfect voor zakenreizen of vakantie.
  • Inbegrepen: ergonomische handgreep met zachte over-gegoten grip, geïntegreerde pluisborstel, 3 stoffen veilige randen en trekkoord reistas.